Konsumenci chętnie sięgają po sery żółte – to najczęściej spożywana i największa kategoria na rynku serów. Nic dziwnego, sery żółte są nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Jako ważne źródło wapnia i białka stanowią istotny element zdrowej diety. Trudno wyobrazić sobie bez nich codzienne posiłki. Czym byłaby kanapka albo zapiekanka bez pysznych, rozpływających się w ustach plastrów żółtego sera?
Sery żółte Hochland w plasterkach pojawiły się w sprzedaży w listopadzie 2002 roku, otworzyły na rynku polskim nową kategorię – sery żółte dojrzewające w innowacyjnym opakowaniu typu otwórz-zamknij.
Teraz sery żółte Hochland w plasterkach dostępne są w nowej, jeszcze bardziej naturalnej odsłonie, z niezwykle apetyczną grafiką. Nowe, wyróżniające się opakowania podkreślają silne korzyści: „Bez konserwantów” i „Bogaty w wapń”.
Hochland TRIO
Masa netto: 150 g
Cena: 4,49 zł
tagi: Hochland , ser , sery , żółty , Gouda , Maasdamer , Tylżycki , Trio ,
Mondelez Polska, lider w branży przekąsek, ogłasza dwa nowe...
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...