Wytworzone z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, „Kabanosy ze spiżarni” są uniwersalną i sycącą przekąską – 100 g wyrobu powstało ze 185,2 g mięsa. Dodatkowym atutem tej suszonej wędliny jest możliwość przechowywania poza lodówką. Aby się nimi delektować, wystarczy wrzucić je do plecaka i ruszyć na wycieczkę.
„Kabanosy ze spiżarni” powstają z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, poddawane są procesowi wędzenia i suszenia. Dzięki temu uzyskują piękny kolor, smak i zapach. „Kabanosy ze spiżarni” mają formę cieniutkich kiełbasek, przez co są wyjątkowo poręczną przegryzką, która doskonale sprawdzi się w wielu sytuacjach. Na uwagę zasługują kabanosy smakowe z dodatkiem wyrazistych przypraw – chilli i pieprzu, to propozycja dla smakoszy ceniących intensywniejsze walory smakowe – mówi Urszula Nowak główny technolog z Zakładów Mięsnych Pekpol Ostrołęka.
Zakłady Mięsne Pekpol znane są konsumentom z wysokiej jakości „Kabanosów Dębowych”, „Mini Kabanosów Chorizo” oraz „Mini Kabanosów Klasycznych”, które zdobyły już grono swoich wielbicieli.
„Kabanosy ze spiżarni” dostępne są w trzech smakach:
- klasyczne
- z chilli
- z pieprzem
Waga: 120 g (100 g produktu powstało ze 185,2 g mięsa wieprzowego)
Cena: 5,45-5,99 zł
Fot. ZM Pekpol
tagi: Pekpol , ZM , kabanosy , kabanos , zakłąd mięsny , zakłady mięsne , wędlina ,
Maspex Romania SRL, spółka należąca do Grupy Maspex...
Wygodne dostawy w ciągu maksymalnie 30 minut, bogaty wybór...
Kurczący się rynek piwa może mieć poważne reperkusje –...
Na wysokich cłach stracą obie strony...
Na rynku pojawił się nowy rodzaj oszustwa...
Komisja szuka nowych źródeł dochodów...
Nowa rządowa strategia ma w tym pomóc...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...