Jako kulinarna specjalność naszego pięknego kraju, powidła niezmiennie od wielu lat cieszą się uznaniem konsumentów i pozostają niewzruszone wobec przemijających mód na wymyślne przetwory owocowe o egzotycznych smakach. Owszem, można poeksperymentować chociażby z dżemem z avocado z dodatkiem mandarynki o aromacie kiwi, ale każdy prędzej czy później zatęskni do smaków znanych jeszcze z czasu dzieciństwa. Taki właśnie jest sekret naszych powideł: niepowtarzalny smak i tradycja!
Powidła śliwkowe zawsze wyróżniały się na tle innych przetworów wyjątkową konsystencją i nieporównywalnym smakiem: słodycz z delikatną kwaśną nutką. Smak powideł zależy przede wszystkim od gatunku i jakości owoców wykorzystanych w ich produkcji, dlatego dbamy, aby do naszych słoiczków trafiały tylko najlepsze owoce!
Powidła śliwkowe Stovit nie zawierają sztucznych barwników.
Cena: ok. 8 zł/450g
tagi: Stovit , powidła , dżemy ,
Mondelez Polska, lider w branży przekąsek, ogłasza dwa nowe...
71 proc. osób po 60. roku życia chce pracować. Główną...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...