Dania na ciepło Bonduelle to pyszny, idealny pomysł na szybki obiad. W marcu do portfolio Bonduelle dołączą dwa aromatyczne produkty inspirowane kuchniami świata: egzotyczne meksykańskie chili con carne oraz pikantna teksańska fasolka Cayenne. Bonduelle buduje półkę zarówno w gamie fasol, jak i dań gotowych. Fasole w sosach dostępne są w opakowaniu o pojemności 580 ml.
tagi: Dania na ciepło Bonduelle , pikantna teksańska fasolka Cayenne , Cayenne , nowości , egzotyczne meksykańskie chili con carne ,
Zarząd Dr. Miele Cosmed Group S.A. ocenia obecny poziom...
Gminne komisje szacują już straty w uprawach spowodowane...
Co nas czeka w Nowym Sezonie Ż? Żywiec Białe 0.0% debiutuje...
46,7% Polaków wierzy we wzrost rdr. swojej siły nabywczej...
Przełom możliwy podczas czerwcowej wizyty Trumpa w Europie...
Przepisy wygasają 5 czerwca...
Dwóch na trzech ankietowanych, zaciągając kredyt lub...
Mennica Skarbowa odnotowała około 50-procentowy wzrost...