Połączenie składników najwyższej jakości oraz gładka, kremowa konsystencja gwarantują, że wielkanocne dania z dodatkiem kieleckiego wyrobu będą aromatyczne, a także wyraziste!
W musztardowej marynacie
Jeśli znudziły Ci się gotowane ziemniaki doprawiane solą, w te święta przygotuj je w nieco inny sposób. Wymieszaj kilka łyżek Musztardy delikatesowej stołowej z ząbkiem czosnku i szczyptą tymianku. Następnie obierz ziemniaki, pokrój na je na ćwiartki i połącz z marynatą. Całość przełóż do naczynia żaroodpornego i piecz ok. 40 min w temperaturze 200 stopni. Taka marynata świetnie pasuje także do drobiu i wieprzowiny. Smacznego!
Sugerowana cena Musztardy Kieleckiej delikatesowej stołowej: 2,29 zł /190g
tagi: Społem , WSP , musztarda , sosy , Wielkanoc ,
Całkowite zadłużenie segmentu food trucków nadal utrzymuje...
W roku jubileuszu 35-lecia Grupa Colian potwierdza swoją...
Komentarz Prezesa Polskiej Izby Handlu...
13,6 dnia – takie terminy przelewów firmy MŚP zapisywały...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...