Kiełbasy produkowane są głównie z ciemnego mięsa indyczego, które charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i wyjątkowymi walorami smakowymi.
Wędliny są dostępne w różnych przedziałach wagowych i formach opakowania, dostosowanych do wymogów sprzedaży tradycyjnej i samoobsługowej. Indykpol proponuje kiełbasy podsuszane, które doskonale smakują jako przekąska, przystawka na przyjęciach, czy też pełnowartościowy posiłek. Kabanosy Jedynaki mają nowatorskie opakowanie pozwalające rozpakować je pojedynczo, co ułatwia ich przechowywanie i spożywanie poza domem - na wyjazdach, piknikach czy podczas przerw między lekcjami. Kiełbasa krakowska to doskonała przystawka na zaplanowane i niespodziewane spotkania. Warto mieć w lodówce kawałek dobrze podsuszonej, kruchej kiełbasy, którą - ze względu na niską zawartość tłuszczu - można bez obaw spożyć o każdej porze dnia.
Gramatura opakowania:
Kiełbasa Żywiecka: ok. 0,85 - 0,9 kg i 340 g STKiełbasa Krakowska: ok. 0,8 - 0,85 kg i 325 g STKabanosy Jedynaki: ok. 0,35 - 0,4 kg i 120 g ST
Orientacyjna cena detaliczna produktów:
Kiełbasa Żywiecka: ok. 25 zł/kg i ok. 9 zł/szt.Kiełbasa Krakowska: ok. 36 zł/kg i ok. 12 zł/szt.Kabanosy Jedynaki: ok. 33 zł/kg i ok. 6 zł/szt.
Producent: Indykpol
tagi: Indykpol ,
Bolt ogłasza powołanie Łukasza Turczyńskiego na stanowisko...
W kwietniu br. codzienne zakupy w sklepach zdrożały średnio...
49,1% Polaków przyznaje, że ich obecna sytuacja finansowa...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...