Celem konferencji jest szczegółowe zapoznanie uczestników z aktualnym stanem prawnym i naukowym z zakresu higieny produkcji, składu produktów, postępowania w sytuacjach kryzysowych, znakowanie produktów.
Konferencja kierowana jest do przedsiębiorstw branży spożywczej a szczególności dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
źródło: PFPŻ ZP
tagi: akademia , PFPŻ ZP , jakość , bezpieczeństwo , żywność ,
W maju we wszystkich analizowanych typach sklepów ruch był...
Ministerstwo Zdrowia chce całkowitego zakazu ich sprzedaży...
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Uderza ona w krajową branżę transportową...
Wskazują na potrzebę dialogu z kontrolerami...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...