• 2 kostki serka topionego SERTOP
• 1 puszka pomidorów/ pół kg świeżych pomidorów
• 100 g kwaśnej śmietany
• 100g słodkiej śmietany
• kilka kropel soku z cytryny
• pieprz, sól oraz ostra papryka
Przygotowanie:
Pomidory z puszeczki albo świeże bez skóry miksujemy razem z serkiem, śmietanką (pół na pół: słodka i kwaśna) i kilkoma kroplami soku z cytryny w blenderze, przyprawiamy do smaku pieprzem, ostrą papryką oraz solą. I gotowe! Taki koktajl świetnie nadaje się na cieplejsze dni, jako chłodnik.
Więcej przepisów na: www.sertop.com.pl
Autor: Sonia
tagi: Sertop , krem pomidorowy , przepisy kulinarne ,
Polska Izba Handlu z zaniepokojeniem przygląda się...
Niemal co 3. przedsiębiorca w Polsce prognozuje pogorszenie...
Firma Mars Polska po raz kolejny została wyróżniona za swoje...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...
W odpowiedzi na postulaty organizacji pracodawców i związków...
Prof. G. Kołodko: Trump osiągnie efekt odwrotny od...
Ich udział najszybciej rośnie w Polsce...