Makarony te produkowane są z mąki żytniej razowej wraz z otrębami, mielonej w tradycyjny sposób na kamiennych żarnach. Produkt ten, jak i surowce do jego wytworzenia, uzyskały certyfikat żywności ekologicznej przyznany przez jednostkę certyfikującą.
Dostępne rodzaje: świderek nr 3, muszla nr 2, tagliatelle, pappardelle, kolanko z falbanką, rurka.
Produkty są dostępne w opakowaniach 400g.
P.P.H. TABIT SP. Z O. O., http://www.bartolini.com.pl/
(MN)
tagi: makaron , tabit , bartolini , razowe ,
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Inwestycja o wartości ponad 25 milionów euro pozwoliła na...
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...