Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop sp. z o.o.
Wysokie temperatury sprzyjają psuciu się nabiału i to właśnie dlatego warto zadbać o zachowanie ciągłości procesu chłodniczego podczas jego transportu. Serki topione są jednak produktem, który wykazuje sporą tolerancję dla wahań temperatury, co sprawia, że jest niezwykle pożądanym dodatkiem do kanapek/sałatek zwłaszcza w letnie, upalne dni, także wówczas, kiedy jemy poza domem. Forma pakowania (kostki/krążki/plastry) pozwala na jego wszechstronne wykorzystanie w kuchni i dopasowanie do bieżących potrzeb żywieniowych każdego klienta sklepu. Dodatkowym atutem jest stosunkowo długi termin przydatności do spożycia, co jest buforem bezpieczeństwa dla właściciela placówki.
tagi: serki topione , Sertop ,
ZPPM podsumowuje osiągnięcia dla rolnictwa i sektora...
Od 12 czerwca Związek Pracodawców Przemysłu Piwowarskiego...
W maju br. liczba wizyt wzrosła rok do roku w każdym badanym...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...
Napływ nowych pracowników znacznie zmienił polski rynek pracy...