„Najczęściej oliwki pojawiają się w Polsce w sałatkach i na pizzy. Nie są tak powszechne jak w Hiszpanii. Jesteśmy bardzo zadowolenia ze współpracy z firmą Platan, która dostarcza nam oliwki La Pedriza, dzięki którym nasze bułki zyskały na jakości" - mówi Piotr Lubaszka, właściciel Galerii Wypieków.
Zdrowotne właściwości wynikające z jedzenia pieczywa, w połączeniu z oliwkami, dają nam pewność, że zaczniemy dzień zdrowo i z dużą ilością energii.
(Maja Święcka)
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Inwestycja o wartości ponad 25 milionów euro pozwoliła na...
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...