Na rynku pojawiły się oryginalne i zaskakujące 3 smaki dipów śmietanowych typu crème fraiche z: czosnkiem i ziołami, karmelizowaną cebulką i cheddarem oraz pomidorami, papryką i chili. Połączenie śmietanki 18% z charakterystycznymi dodatkami, daje nowoczesny i pyszny efekt. Dobrze sprawdza się w potrawach na zimno, a także na ciepło – nie warzy się, a przy tym wzbogaca smak. Produkty zawierają kultury bakterii. Dostępne są w praktycznych kubeczkach 180 g.
tagi: SM Mlekpol , dipy śmietanowe , rynek spożywczy , FMCG , sprzedaż , handel , konsument , przemysł spożywczy ,
Stock Polska uruchomił jedno z najnowocześniejszych centrów...
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...
Mają być gotowe w wakacje...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...