Strict Standards: Non-static method DB::connect() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 28
Strict Standards: Non-static method DB::parseDSN() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 520
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 551
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 557
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 29
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method HTML_QuickForm::registerRule() should not be called statically in /__handel_admin/lib/SoftRequired.php on line 66
Strict Standards: Non-static method HTML_QuickForm_RuleRegistry::singleton() should not be called statically in /PEAR/HTML/QuickForm.php on line 354
Strict Standards: Declaration of HTML_QuickForm_hidden::accept() should be compatible with HTML_QuickForm_element::accept(&$renderer, $required = false, $error = NULL) in /PEAR/HTML/QuickForm/hidden.php on line 34
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /__handel2/config/db.php:28) in /www2.hurtidetal.pl/index.php on line 231 Hochland Professional zaprasza na Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów
Hochland Professional zaprasza na Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów
Piątek, 07 października 2022
Już 12 października odbędzie się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów. Na tym największym spotkaniu edukacyjnym i biznesowym dla gastronomii w Polsce nie zabraknie pokazowego stoiska Hochland Professional. Zaprezentowane zostaną na nim sery twarogowe Cremette i Creamland oraz ich zastosowanie w Kuchniach Restauracyjnych i Hotelowych oraz Pastry &Bakery.
Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów odbędzie się w halach EXPO XXI w Warszawie. Tegoroczna edycja w dużej mierze poświęcona będzie kuchni roślinnej oraz nowym trendom i zmieniającym się warunkom funkcjonowania gastronomii. Swoje stoisko, zaprojektowane w stylu kuchni pokazowej, będzie miał także Hochland Professional.
Hochland Professional – kreator trendów
Celem udziału marki w wydarzeniu jest inspirowanie Szefów Kuchni przez zaprezentowanie nowych form i smaków zgodnych z przewidywanymi trendami wśród profesjonalistów. Komunikacja skoncentrowana będzie wokół serów twarogowych Hochland Professional, Cremette i Creamland, i ich zastosowaniu w kuchniach serwujących dania w restauracjach, hotelach oraz lokalach typu Pastry&Bakery.
Hochland Professional reprezentować będą Mateusz Krzyszczak, Gosia Mateusiak, Nawojka Meijer oraz cukiernik – Mariusz Górecki, który będzie przygotowywał desery na bieżąco. Górecki to cukiernik młodego pokolenia, doskonale wyczuwający trendy. Swoje zdolności artystyczne łączy ze stale pogłębianą wiedzą o surowcach i sposobach ich komponowania. Na swoim koncie ma m. in. pierwsze miejsce podczas eliminacji do finału Chocolate Chef Competition Valrhona 2019, trzecie miejsce na Mistrzostwach Świata w Luksemburgu, gdzie wykonał eksponat z izomaltu oraz zwycięstwo w Lodziarskich Mistrzostwach Polski. Ekipa Food Service pokaże, jak stworzyć niepowtarzalny deser oraz jak bawić się składnikami w taki sposób, aby ta kategoria w menu była nietuzinkowa i zachwycała restauracyjnych gości.
W „pracowni” Hochland Professional będzie można spróbować m. in. klasycznego sernika New York z dekoracją z dysku czekoladowego, tarty z kremem chantilly Creamland i liofilizowaną porzeczką czy makaroników z ganachem Cremette i białą czekoladą. Na stoisku odbędzie się również degustacja lodów na bazie serów twarogowych Cremette i Creamland, która będzie zwieńczeniem deserów na talerzach. Na gości czekały będą m. in. lody serkowe z bazylią i orzeszkami pinii czy serkowe z ogórkiem i ginem.
Bądź na bieżąco z wiadomościami z rynku FMCG
Zaprenumeruj bezpłatny newsletter Portalu Kupców Polskich
Bezpłatny newsletter, to przegląd najważniejszych wiadomości ukazujących się w Portalu Kupców Polskich
www.hurtidetal.pl. Subskrypcja bezpłatna!
Aby zamówić newsletter, wystarczy wpisać adres e-mail w polu poniżej.
Twój adres został dodany do naszego newslettera, dziękujemy!Podany adres email jest niepoprawny
Podając adres email wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (pokaż więcej)
podanych przeze mnie w powyższym formularzu w zakresie danych identyfikacyjnych i teleadresowych przez Wydawnictwo
Fischer Trading Group Spółka z o.o. dla celów promocji produktów i usług
oraz na dostarczanie mi informacji handlowej za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Jestem świadomy, że podanie danych osobowych jest dobrowolne, a powyższą zgodę mogę w każdej chwili cofnąć w
całości lub w części. Więcej o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci w związku z tym uprawnieniach czytaj w Regulaminie.
Pamiętaj, że w każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera.