Akademia Qulinarna Sokołów już od wielu lat dostarcza kulinarnych inspiracji i wspiera tych, którzy cenią znakomity smak i chcą rozwijać swoje umiejętności w zakresie przygotowywania wyśmienitych dań.
– Z przyjemnością dzielimy się naszą wiedzą i doświadczeniem, zachęcając do poszerzania kulinarnych horyzontów – mówi Marcin Bałanda, Dyrektor ds. PR i Komunikacji w Sokołów S.A. – W ramach Akademii Qulinarnej Sokołów współpracujemy ze znakomitymi szefami kuchni, którzy znają najnowsze trendy i wyrafinowane techniki oraz są mistrzami w tworzeniu zaskakujących, perfekcyjnych połączeń smaków, tekstur i aromatów. Organizując świąteczne warsztaty w stylu „fine dining” chcieliśmy zaproponować nowe podejście do dań bożonarodzeniowych, czyniąc z nich ucztę dla wszystkich zmysłów. Realizację tego zadania powierzyliśmy kulinarnym ekspertom: Adrianie Marczewskiej – cenionej szefowej kuchni, z bogatym doświadczeniem oraz Dominikowi Moskalence -współpracującemu z nami od lat szefowi kuchni Sokołów.
tagi: Boże Narodzenie , Akademia Qulinarna , Sokołów , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,
Anna Miernikiewicz objęła stanowisko Prezes Zarządu VIVE...
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie otrzymała...
Stock Polska uruchomił jedno z najnowocześniejszych centrów...
Rolnictwo może odegrać znaczącą rolę w niwelowaniu...
Impulsem dla szarej strefy są krajowe podwyżki akcyzy i...
Rada Ministrów przyjęła projekt nowelizacji ustawy o...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...