Strict Standards: Non-static method DB::connect() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 28

Strict Standards: Non-static method DB::parseDSN() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 520

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 551

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 557

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 29

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method HTML_QuickForm::registerRule() should not be called statically in /__handel_admin/lib/SoftRequired.php on line 66

Strict Standards: Non-static method HTML_QuickForm_RuleRegistry::singleton() should not be called statically in /PEAR/HTML/QuickForm.php on line 354

Strict Standards: Declaration of HTML_QuickForm_hidden::accept() should be compatible with HTML_QuickForm_element::accept(&$renderer, $required = false, $error = NULL) in /PEAR/HTML/QuickForm/hidden.php on line 34

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /__handel2/config/db.php:28) in /www2.hurtidetal.pl/index.php on line 231
Hochland na Expo Sweet 2025

Z rynku FMCG

Hochland na Expo Sweet 2025

Wtorek, 18 lutego 2025
W warszawskim Centrum Expo XXI trwają największe w Polsce targi branży cukierniczej i lodziarskiej – Expo Sweet. Wśród wystawców nie zabrakło stoiska Hochland Professional, a dokładnie działu oferującego produkty i profesjonalne rozwiązania przeznaczone dla branży HoReCa.
Targi Sweet Expo 2025, największe i najsłodsze źródło wiedzy oraz inspiracji w Polsce, trwają do 19 lutego. Odwiedzający mogą korzystać ze szkoleń prowadzonych przez mistrzów cukiernictwa, poznać nowości produktowe i smakowe oraz rozwinąć kontakty biznesowe. Dla gości stoiska Hochland Professional przygotowano specjały z wykorzystaniem produktów dostępnych w ofercie Food Service Hochland Professional: czekają 4 strefy tematyczne, nad którymi czuwa ambasador marki, cukiernik Mariusz Górecki.

W strefie ‘lodów serkowych’ odwiedzjący odkrywają wyjątkowo kremowe i gładkie lody na bazie sera Cremette, inspirowane najnowszymi trendami smakowymi: od jaśminu, przez hibiskus z maliną, po zaskakujące i lekko pikantne połączenie kremowego serka, białej czekolady i czerwonego pieprzu. Natomiast w strefie ‘kremów cukierniczych’ można zobaczyć w akcji ser Creamland, doskonały do ciast przekładanych serkowymi kremami i masami, w tym lekkie jak chmurka bezoletki pavlova oraz dacquoise, które mogą być alternatywą dla tarteletek oraz spektakularny wertykalny kawowy torcik z pionowymi warstwami kremu.  Strefa serników i deserów Cremette to okazja do degustacji palety odmian smakowych sernika baskijskiego: pistacjowego, pomarańczowego, waniliowego oraz czekoladowego. Ponadto, z okazji zbliżającego się Dnia Kobiet, przygotowano elegancką sernikową monoporcję w formie „róży”, przedstawiono także idealne na Wielkanoc kremowe flany udekorowane wiosennymi dodatkami. W strefie ‘Sandwich Bar’ Łukasz Kaniewski, właściciel piekarnio-cukierni na poznańskich Jeżycach, odsłania prostotę i smak przygotowania doskonałych kanapek. To coś specjalnego dla wszystkich poszukujących uzupełnienia słodkiej oferty o asortyment śniadaniowo-kanapkowy: pasty kanapkowe na bazie Cremette w klasycznych i nowatorskich kompozycjach. Degustacje obejmują zarówno odmiany ziołowe, np. bazyliową, warzywne: np. z dodatkiem puree z pieczonej papryki, jak i pastę z czarnym czosnkiem będącą kwintesencją smaku umami.

Wizyta na stoisku Hochland Professional to także, jak przypomina Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska, okazja do dołączenia do Akademii Hochland Professional: Ten program skierowany jest do profesjonalistow z branży HoReCa, restauratorów, właścicieli lokali gastronomicznych oraz pracowników, którzy chcą poznawać nowe przepisy i trendy rynkowe, a na co dzień pracują z produktami z oferty Hochland Professional.

Hochland Professional zaprasza: HALA 1, STOISKO 1-24






tagi: Hochland , Expo Sweet , rynek spożywczy , sprzedaż , handel , konsument , FMCG , hurt , detal , produkty spożywcze , nowości , przemysł spożywczy , sieci handlowe , sklepy spożywcze ,


Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51