Marka Krakus wprowadza na rynek innowację, która odmieni codzienne gotowanie – Krakus Buliony w paście w wygodnej tubce z korkiem. Nowe buliony dostępne są w trzech smakach uwielbianych przez Polaków: drobiowym, warzywnym i wołowym. To praktyczna, aromatyczna i niezwykle wygodna baza dla każdej domowej zupy… i nie tylko!
Bulion Krakus to wolno gotowany, skoncentrowany bulion, który zapewnia wyjątkowo głęboki smak i bogaty aromat. Dzięki swojej koncentracji już 100 g bulionu wystarcza, by przygotować 2 litrowy garnek pysznej, domowej zupy – czyli dokładnie tyle, ile najczęściej gotujemy dla rodziny lub przyjaciół. Teraz możesz łatwo odmierzyć potrzebną ilość bulionu, gotować bez nadmiaru i oszczędzać – nie tylko czas, ale i pieniądze.
Buliony Krakus to połączenie intensywnego smaku, aromatycznej receptury i wygody, którą pokochasz od pierwszego użycia. Płynna forma sprawia, że produkt błyskawicznie łączy się z wodą, a poręczne opakowanie z korkiem pozwala wygodnie dozować bulion, zamknąć i bezpiecznie przechowywać – bez bałaganu i bez marnowania. Teraz, przygotowanie jest jeszcze prostsze! Wystarczy dodać bulion do gorącej wody. Jeśli masz ochotę, możesz wzbogacić go o ulubione dodatki i stworzyć bazę do swojej wymarzonej zupy. Już nie musisz spędzać długiego czasu w kuchni na gotowaniu. Krakus zrobił to za Ciebie!
Nowa linia bulionów Krakus to idealne rozwiązanie dla wszystkich, którzy cenią pełny smak, wygodę i prostotę przygotowania bez długiego stania w kuchni. Gotowanie ulubionych zup nigdy nie było tak szybkie, precyzyjne i… przyjemne!
Źródło: Maspex
Fot: mat. prasowe