„Jadło spod strzechy" to żywność przyrządzana w małych, przydomowych wytwórniach. Tradycyjny sposób przyprawiania, suszenia, kiszenia i obróbki, wykorzystanie ziół, przypraw korzennych i naturalnych procesów pasteryzacji - to wszystko zapewnia niepowtarzalny, domowy smak i zapach proponowanych produktów.
W asortymencie sklepu znaleźć można wędliny, przetwory z warzyw i owoców, produkty ekologiczne, nabiały, makarony, jaja, oleje, miody, herbaty, soki i nektary - wszystkie oparte na świeżych, wiejskich produktach, staropolskiej tradycji produkcji oraz w przystępnych cenach.
Sklep delikatesowy „Jadło spod strzechy" znaleźć można w Poznaniu w Centrum Handlowo-Biurowym Kupiec Poznański (II piętro, koło rotundy). Więcej szczegółów na http://www.kupiecpoznanski.pl/.
(M.D)
tagi: kupiec poznanski ,
Stock Polska uruchomił jedno z najnowocześniejszych centrów...
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Nabór wniosków ruszy w sierpniu...
Kredyty udzielane firmom oraz ratalne mają się gorzej...
Mają być gotowe w wakacje...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...