Konkurs Najlepszego Smaku organizowany jest co roku przez Międzynarodowy Instytut Smaku i Jakości (iTQi). W jego jury zasiada ponad stu specjalistów zrzeszonych w najsłynniejszych europejskich stowarzyszeniach kulinarnych. Przez kilka dni w tzw. „ślepych testach" (nie znając marki, ani kraju pochodzenia jury analizuje smak, zapach, a także „pierwsze wrażenie" jedzenia i napojów) oceniają oni wyroby z najróżniejszych zakątków świata. Najlepszym produktom przyznwana jest nagroda Superio Taste świadcząca o jakości, klasie i wyjątkowym smaku.
Cisowianka Perlage i Classique dostępne są w butelkach o pojemności 0,7 wykonych z najwyższej jakości materiału łączącego w sobie lekkość plastiku i estetykę szkła. Wkrótce dostępne będą także w niezwykle eleganckich, szklanych butelkach o pojemnościach 0,3 i 0,7 l.
(Maja Święcka)
tagi: Cisowianka ,
W tym roku Browar Okocim świętuje 180-lecie istnienia. Z tej...
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Grupa wypracowała stabilne wyniki finansowe na poziomie 287,4...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...