Cały proces produkcyjny podlega ścisłej kontroli jakości. Do produkcji Kerrygold zostały wybrane tylko te mleczarnie, które spełniają międzynarodowe normy jakości. Masło Kerrygold bogate jest w kwasy tłuszczowe Omega 3 - niezbędne do prawidłowego funcjonowania naszego organizmu, beta karoten, witaminę A. Kerrygold jest idealne do gotowania, pieczenia, smażenia, wzbogacania zup i sosów. Zapraszamy również na stronę www.kerrygold.pl
(maj)
Ponad 3000 sklepów ABC, Groszek i Euro Sklep zyskało nowy...
Nowa Rada Nadzorcza Związku Polskich Przetwórców Mleka V...
W maju br. masło w sklepach było droższe o 18,8% niż rok...
Nowa mapa drogowa mogłaby w tym pomóc...
Trwają prace nad uproszczeniami dla rolników...
Przedsiębiorcy apelują o doprecyzowanie przepisów...
Brak jasnych przepisów utrudnia ich działania...
Uderza ona w krajową branżę transportową...