Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą oraz Migdały w białej czekoladzie z cynamonem to nowatorskie połączenia na rynku bakalii w czekoladzie. Dorodne orzechy oblano najwyższej jakości, białą czekoladą Goplana z nutami cynamonu i kawy. To finezyjne propozycje dla najbardziej wymagających konsumentów.
Eleganckie opakowania nowych bakalii posiadają praktyczne zamknięcie strunowe, które pozwala zachować walory smakowe produktu i cieszyć się ich świeżym smakiem przy każdym kolejnym otwarciu torebki. Dzięki dodatkowym wzmocnieniom folii, opakowania są bardziej wytrzymałe oraz wyglądają estetycznie na sklepowej półce.
Poza nowościami: Orzechami laskowymi w białej czekoladzie z kawą i Migdałami w białej czekoladzie z cynamonem, linia bakalii w czekoladzie Jutrzenka, obejmuje: Rodzynki w czekoladzie mlecznej, Rodzynki w czekoladzie, Orzechy laskowe w czekoladzie mlecznej, Orzechy laskowe w czekoladzie, Migdały w czekoladzie oraz Wiśnie w czekoladzie. Najwyższą jakość czekolady gwarantuje marka Goplana.
Produkty są dostępne w stojących opakowaniach typu doypack, wyposażonych w euro-ucho, umożliwiające ekspozycję także na stojakach wiszących. Grafikę nowych opakowań wyróżniają na półce atrakcyjne zdjęcia produktów oraz kody kolorystyczne, przypisane poszczególnym wersjom smakowym.
Producent: Jutrzenka Colian
Produkty: Orzechy laskowe w białej czekoladzie z kawą, Migdały w białej czekoladzie z cynamonem
Gramatura: 80 g
Czas deklaracji się skończył, teraz liczy się działanie...
Inwestycja o wartości ponad 25 milionów euro pozwoliła na...
W maju 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach...
Podrożeć mogą produkty spożywcze...
Eksperci apelują o mądre instrumenty wsparcia...
Problemem są też niejasne ich interpretacje...
Firmy apelują o szybkie wdrożenie przepisów...
Konieczne jest złagodzenie podejścia...