Nowy produkt DROSED będzie ozdobą każdego stołu. Idealnie nadaje się na kolację, wytrawną przekąskę w ciągu dnia oraz rodzinne domowe przyjęcia i święta. Pieczony Pasztet Sarmacki doskonale smakuje podawany z marynowanymi grzybami, żurawiną i staropolskim lub pełnoziarnistym pieczywem. Atrakcyjny kształt produktu i wygodna w użyciu foremka z pewnością przypadną do gustu wielu konsumentom.
Drobiowo-wieprzowy Pasztet Sarmacki wytwarzany jest w Międzyrzecu Podlaskim w czystym ekologicznie regionie Podlasia. Specjalista od drobiu, firma DROSED, używa do jego produkcji jedynie wysokiej jakości surowców pochodzących od sprawdzonych dostawców. Produkt pakowany jest próżniowo w atmosferze ochronnej, dzięki czemu nie traci świeżości. Należy go przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +6 stopni C.
Pasztet Sarmacki DROSED dostępny jest w sprzedaży od sierpnia 2012 r. w wygodnej aluminiowej foremce z folią ochronną w cenie ok. 16 zł/kg.
tagi: DROSED , Pasztet Sarmacki ,
Wraz z początkiem lipca funkcję Dyrektora Marketingu...
Najpierw wprowadzenie podatku akcyzowego na saszetki...
Wstępne obliczenia sugerują, że trwające fale upałów w...
Ze wstępnych danych Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki...
Przedsiębiorcy wskazują, jak zaktywizować cztery wykluczone...
Jak wynika z analizy danych MRiT, w maju liczba wniosków...
Według najnowszego rynkowego raportu, obecnie 18,4% Polaków...