Swój wyjątkowo łagodny, subtelny smak zawdzięcza oryginalnej recepturze oraz autorskiej, unikatowej na skalę światową technologii zestawiania alkoholu. Otrzymywana jest w procesie blendowania, tj. stopniowego wzmacniania mocy od 30 do 40%, po którym leżakuje przez okres 1 tygodnia, w celu uzyskania jej unikatowych walorów aromatyczno-smakowych.
Faust to alkohol opracowany specjalnie z myślą o klientach, dla których jakość i niepowtarzalność są kluczowymi atrybutami decydującymi o zakupie, którzy cenią sobie indywidualizm i oryginalność, ludzi młodych, ambitnych, lubiących wyzwania..
tagi: faust,wódka ,
Znamy laureatów Sustainability Awards For Retail! Podczas...
Należąca do koncernu FoodWell marka Bakalland dołączyła do...
Trwają prace nad nową ustawą o Rzeczniku MŚP...
Zawirowania w światowym handlu...
Rodzimym firmom przyda się promocja ze strony instytucji...
Firmy skupiają się na gromadzeniu zapasów...
Światowi dostawcy nie nadążają z dostawami do Polski...