Dania na ciepło Bonduelle to pyszny, idealny pomysł na szybki obiad. W marcu do portfolio Bonduelle dołączą dwa aromatyczne produkty inspirowane kuchniami świata: egzotyczne meksykańskie chili con carne oraz pikantna teksańska fasolka Cayenne. Bonduelle buduje półkę zarówno w gamie fasol, jak i dań gotowych. Fasole w sosach dostępne są w opakowaniu o pojemności 580 ml.
tagi: Dania na ciepło Bonduelle , pikantna teksańska fasolka Cayenne , Cayenne , nowości , egzotyczne meksykańskie chili con carne ,
Ceny kakao na światowych giełdach szybko się nie...
Wśród Polaków, którzy będą grillować w majówkę, 88,7%...
Przychody gastronomiczne restauracji pod szyldami SPHINX...
Bilans integracji z UE jednoznacznie na plus...
Sektorami przyszłości są nowe technologie i zielona...
41 proc. skorzystało z dotacji unijnych, a 58 proc. ma to w...
Głównie w domu, odpoczywając, a jeśli na wyjedzie, to...
Niezbędna jest budowa agroportów i rozwój połączeń...