Dania na ciepło Bonduelle to pyszny, idealny pomysł na szybki obiad. W marcu do portfolio Bonduelle dołączą dwa aromatyczne produkty inspirowane kuchniami świata: egzotyczne meksykańskie chili con carne oraz pikantna teksańska fasolka Cayenne. Bonduelle buduje półkę zarówno w gamie fasol, jak i dań gotowych. Fasole w sosach dostępne są w opakowaniu o pojemności 580 ml.
tagi: Dania na ciepło Bonduelle , pikantna teksańska fasolka Cayenne , Cayenne , nowości , egzotyczne meksykańskie chili con carne ,
W kwietniu br. ceny w sklepach poszły rdr. w górę średnio o...
Wiosna 2024r. to dla WSP „Społem” czas zmian personalnych...
Federacja Konsumentów i Związek Polskich Przetwórców Mleka...
Wykonawcy muszą się przygotować na problemy z...
Sprawdź kod PKD swojej działalności i otrzymaj dofinansowanie...
Obok konkurencji z Ukrainy są nim także liczni pośrednicy...
Zapał osłabia niestabilna sytuacja geopolityczna...
Z danych udostępnionych przez Ministerstwo Finansów, w...