Różnorodna i dobrze zbilansowana dieta to podstawa poprawnego funkcjonowania każdego organizmu. W okresie wiosenno-letnim wyraźnie wzrasta konsumpcja napojów fermentowanych, które są lekką, pełnowartościową i orzeźwiającą przekąską, a przez cały rok chętnie wybieraną spośród produktów on-the-go. Pamiętajmy, że to co jemy ma istotny wpływ na nasze samopoczucie. Dlatego warto wiedzieć po co sięgać, aby cieszyć się zdrowiem i dobrą kondycją. Mowa tu o Maślance Mrągowskiej, kefirze Mlekpolu oraz jogurtach naturalnych (Milko, Augustowski) – oprócz tego, że dzięki żywym kulturom bakterii mają dobroczynne działanie na nasz układ odpornościowy i pracę jelit to można je w wieloraki sposób zastosować przy codziennym przygotowywaniu posiłków. Dbajmy o to, żeby jeść nie tylko zdrowo, ale również smacznie!
Małgorzata Cebelińska
Dyrektor Handlu
Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol w Grajewie
tagi: Lekko , zdrowo , Małgorzata , Cebelińska , SM , Mlekpol , Grajewie ,
Mlekpol wzmacnia struktury zarządzające. Z początkiem 2025...
Główny Urząd Statystyczny opublikował szybki szacunek...
Zbliżający się Sylwester 2024 zapowiada się spokojnie i...
Rok 2025 powinien być dobrym okresem na rynku kredytów...
Czy metoda kasowa uchroni firmy przed utratą płynności...
Od 1 stycznia 2025 roku minimalne wynagrodzenie za pracę...
Nie trzeba będzie już chodzić na pocztę, aby odebrać lub...
Zagrożeniem o największej wadze dla koniunktury w naszym kraju...