Różnorodna i dobrze zbilansowana dieta to podstawa poprawnego funkcjonowania każdego organizmu. W okresie wiosenno-letnim wyraźnie wzrasta konsumpcja napojów fermentowanych, które są lekką, pełnowartościową i orzeźwiającą przekąską, a przez cały rok chętnie wybieraną spośród produktów on-the-go. Pamiętajmy, że to co jemy ma istotny wpływ na nasze samopoczucie. Dlatego warto wiedzieć po co sięgać, aby cieszyć się zdrowiem i dobrą kondycją. Mowa tu o Maślance Mrągowskiej, kefirze Mlekpolu oraz jogurtach naturalnych (Milko, Augustowski) – oprócz tego, że dzięki żywym kulturom bakterii mają dobroczynne działanie na nasz układ odpornościowy i pracę jelit to można je w wieloraki sposób zastosować przy codziennym przygotowywaniu posiłków. Dbajmy o to, żeby jeść nie tylko zdrowo, ale również smacznie!
Małgorzata Cebelińska
Dyrektor Handlu
Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol w Grajewie
tagi: Lekko , zdrowo , Małgorzata , Cebelińska , SM , Mlekpol , Grajewie ,
49,1% Polaków przyznaje, że ich obecna sytuacja finansowa...
Sieć utrzymała silny trend wzrostu sprzedaży w pierwszym...
Mondelēz International zainwestował w estońską firmę...
Co ósmy wciąż jednak nie potrafi ich wskazać...
Obecnie 49,1% Polaków dobrze ocenia swoją sytuację...
Platforma strategicznego dialogu w Warszawie i Waszyngtonie...
Kobiety wciąż są w mniejszości we władzach spółek...
Eksperci szacują, że niewyspani pracownicy mogą kosztować...