Z kolei medaliony skrywające wspaniale topiący się ser, będą idealne dla wszystkich fanów intensywnego i bogatego smaku. W wersji na ciepło, z cienką skórką i cudownie miękkim wnętrzem. Można je serwować samodzielnie jako sycące danie lub dodatek do sałatek czy mięs. Elementem grillowego menu są także sałatki. Aby nadać im oryginalny i wyrazisty smak, Hochland proponuje sery typu greckiego. Do wyboru jest klasyczna wersja w bloczku lub kostkach, a także ser w gotowej zalewie oleju z oliwkami i papryką lub nowej wersji smakowej z ziołami. Wystarczy dodać sałatę lub inne ulubione warzywa i pyszne danie w śródziemnomorskim klimacie gotowe. To wygoda i doskonały smak w jednym.
Jacek Wyrzykiewicz
PR & Marketing Services Manager
Hochland Polska
tagi: Jacek , Wyrzykiewicz , Hochland , Polska , Sery , grill ,
Startujący niedługo system kaucyjny nie jest gotowy do...
Analiza 91 tys. cen detalicznych pokazała, że w lipcu...
To pierwsze tego typu rozwiązanie na polskim rynku, a dla...
Rozmowę kwalifikacyjną warto traktować jak dialog...
Zdaniem ekspertów, dane pokazują coraz większą...
W obliczu narastających napięć geopolitycznych i...
To coraz istotniejszy klient dla sektora bankowego...
Instytucje kontrolujące stopniowo zmieniają swój charakter...