Strict Standards: Non-static method DB::connect() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 28

Strict Standards: Non-static method DB::parseDSN() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 520

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 551

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /PEAR/DB.php on line 557

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 29

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /__handel2/config/db.php:28) in /__handel2/config/functions.inc.php on line 609

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /__handel2/config/db.php:28) in /www2.hurtidetal.pl/index.php on line 231
Z rynku FMCG Hurt i Detal Portal Kupców Polskich (str. 197 z 226)
Advertisement

Z rynku FMCG

  • MAKRO wspiera akcję promocji jednej z najbardziej cenionych w kulinarnym świecie ryb. Pochodzący z wód Morza Arktycznego Skrei, który pojawi się w ofercie sieci, to prawdziwy sezonowy specjał. W ramach prowadzonej akcji, MAKRO organizuje także warsztaty dla profesjonalistów oraz cykl kulinarnych spotkań służących wymianie doświadczeń. Czytaj więcej »

  • Klasyczne pączki są wszędzie. DecoMorreno i Lubella proponują nam inne rozwiązania! Czytaj więcej »

  • Do pączków - cava zamiast kawy

    Czwartek, 04 lutego 2016

    W Tłusty Czwartek jemy pączki, faworki i donaty, a czarną kawę zamieniamy na tę z bąbelkami. Bo kiedy, jeśli nie w ostatnie dni karnawału!? Tym bardziej, że to bardzo udane połączenie. Czytaj więcej »

  • Co warto wiedzieć o wędlinach?

    Środa, 03 lutego 2016

    Wędliny i mięso to niezwykle popularne przysmaki goszczące na polskich stołach. Aż 67% z nas jada je do każdego posiłku, zwłaszcza na obiad. 46% wybiera coś mięsnego na śniadanie, a 40% na kolację . Czym zatem kierować się przy zakupie produktów mięsnych? Jak prawidłowo je przechowywać oraz co właściwie znajdziemy w ich składzie? Na te i inne pytania odpowiada Katarzyna... Czytaj więcej »

  • Cydr Lubelski jednym ze sponsorów OSCYP Snowboard Contest - największych w Polsce zawodów snowboardowych. Osoba, która przeskoczy nad największą liczbą skrzynek z cydrem, zabierze do domu całą cydrową przeszkodę. Czytaj więcej »

  • Mleko towarzyszy człowiekowi od pierwszych chwil życia, pełniąc ważną rolę w jego codziennej diecie. Jest to bowiem najlepsze źródło pełnowartościowego białka, najłatwiej przyswajalnego wapnia, a także fosforu, potasu, magnezu, witamin A, D, E oraz z grupy B. MLEKOVITA z najlepszego jakościowo surowca produkuje najbardziej WYPASIONE mleko, które w 2016 r. obchodzi 7. urodziny. Czytaj więcej »

  • Winiarze to architekci wina

    Wtorek, 02 lutego 2016

    Winiarze to architekci wina. Tak samo, jak dla projektantów ważne jest dla nich światło, kierunki świata, ekspozycja na wiatr. Wybór szczepów to nic innego, jak dobór materiałów budowlanych - porównuje architekt Diego Llorente Domínguez. Czytaj więcej »

  • Ostateczne wyniki Świątecznej Zbiórki Żywności to 829 971 kg i pomoc dla 260 000 osób potrzebujących! Banki Żywności dziękują darczyńcom, wolontariuszom i partnerom za zaangażowanie. Kolejna zbiórka żywności w sklepach już w marcu. Czytaj więcej »

  • Żubr zaprezentował film, dzięki któremu widzowie mogą poczuć się, jakby stali w samym środku... stada żubrów. Wszystko za sprawą wideo nakręconego w technologii 360° pozwalającej na przeżycie interaktywnego seansu. Żubr to wciąż jedna z pierwszych marek w Polsce, która przedstawia taką formę filmu w serwisie społecznościowym. Czytaj więcej »

  • Firma Tymbark oraz Polski Związek Piłki Nożnej przedłużyły umowę o współpracy przy Turnieju „Z Podwórka na Stadion o Puchar Tymbarku”. Nowy kontrakt będzie obowiązywać do 2020 roku. Czytaj więcej »

  • Z przyjemnością informujemy wszystkich entuzjastów gotowania oraz wielbicieli wyjątkowych smaków, że sosy Folwark dołączyły do świata produktów Makro. Od 28.01.2016r. asortyment w 6 smakach: sos czosnkowy BSL 800G, salsa mexicana BSL 900G, kebab gyros łagodny BSL 800G, kebab gyros ostry BSL 800G, dressing 1000 wysp BSL 800G, remulada duńska BSL 800G, dostępny będzie we wszystkich... Czytaj więcej »

  • Marka Starbucks wkracza na Słowację

    Wtorek, 26 stycznia 2016

    AmRest (WSE: EAT), największa notowana na giełdzie firma prowadząca sieć restauracji w Europie Środkowej ogłosiła zamiar rozwoju marki Starbucks na Słowacji. Otwarcie pierwszej kawiarnia planowane jest w połowie 2016 roku w Bratysławie. Czytaj więcej »

  • Sampling jako efektywna metoda promocji

    Wtorek, 26 stycznia 2016

    Pomysłów na wsparcie sprzedaży jest wiele. Sam proces jest jednak skomplikowany, a na jego efektywność składa się wiele czynników. Według ekspertów obecnie bardzo istotny jest element zaskoczenia konsumenta. Warto więc postawić na innowacyjne narzędzia, które pomogą osiągnąć założone cele sprzedażowe wykorzystując przy tym standardowe metody promocji. Dobrym rozwiązaniem... Czytaj więcej »

  • Ruszyły zapisy do Coca-Cola Cup 2016

    Wtorek, 26 stycznia 2016

    Coca-Cola Cup, najstarszy turniej piłkarski dla młodzieży w Polsce, zbliża się wielkimi krokami. Właśnie ruszyła rekrutacja do tegorocznych rozgrywek. W ubiegłorocznej edycji wzięło udział prawie 4000 drużyn. Po raz szósty z rzędu turniej wspiera jeden z najlepszych napastników na świecie,wybrany ostatnio najlepszym sportowcem roku w Polsce: Robert Lewandowski. Czytaj więcej »

  • Besos FAQ

    Poniedziałek, 25 stycznia 2016
  • Kulinarne trendy 2016

    Poniedziałek, 25 stycznia 2016

    W 2015 roku Polacy pokazali, że kwestie kulinarne są dla nich bardzo ważne. W końcu „jesteśmy tym, co jemy”, zatem ze starannością dobieramy to, co położymy na swoich talerzach. Coraz chętniej powracamy do tradycyjnej polskiej kuchni, nie rezygnując jednocześnie z poszukiwania nowych smaków – o kulinarnych trendach 2016 roku opowiada Piotr Ceranowicz, ekspert kulinarny... Czytaj więcej »

  • Charakterystyka wyrobów mięsnych linii Besos

    Poniedziałek, 25 stycznia 2016

    Prezentowane wyroby mięsne zostały wyprodukowane z wysokogatunkowego mięsa wieprzowego wyłącznie z dodatkiem naturalnych komponentów smakowych (przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty naturalne). Z toku produkcyjnego wyeliminowano zastosowanie chemicznych związków wzmacniających smak, do których należy glutaminian sodu. W zakresie wzmocnienia smaku użyto wyłącznie naturalnego... Czytaj więcej »

  • Carrefour uruchomił w Polsce sklep internetowy eCarrefour.pl. Nowa platforma oferuje klientom szeroką gamę nowoczesnego sprzętu RTV i AGD oraz szybkie i wygodne zakupy. Czytaj więcej »

  • W zakładzie produkcyjnym Nestlé w Kargowej w woj. lubuskim, gdzie powstają m.in. batony LION i wafelki PRINCESSA, trwają prace mające na celu odzysk energii z komina pieca waflowego. Metamorfozę przechodzi także cały system wytwarzania ciepła. W efekcie tych ekologicznych inwestycji, które zakończą się w pierwszym kwartale 2016 roku, zużycie gazu wykorzystywanego na cele cieplne w... Czytaj więcej »

  • Jedną z diet cieszących się ostatnio coraz większym uznaniem jest raw food, która polega na spożywaniu produktów surowych, nieogrzewanych powyżej 40˚C. Pierwsze wzmianki na jej temat znajdziemy w notatkach, pochodzących z końca XIX wieku, szwajcarskiego doktora medycyny Maximiliana Bircher-Bennera. Dzisiaj dieta raw ma coraz więcej swoich zwolenników, również w Polsce. Na czym... Czytaj więcej »

  • Podczas corocznego Światowego Forum Ekonomicznego w Davos w Szwajcarii liderzy Nestlé będą dyskutować o kluczowych globalnych zagadnieniach dotyczących zdrowia i zrównoważonego rozwoju, w szczególności o przyszłości opieki zdrowotnej i odpowiedzialnego zarządzania wodą. Forum potrwa od 20 do 23 stycznia 2016 roku. Panele dyskusyjne można oglądać online na stronie internetowej... Czytaj więcej »

  • Prologis, Inc., globalny lider nieruchomości dystrybucyjnych, poinformował dziś o rozpoczęciu budowy obiektu typu build-to-suit o powierzchni 8 000 metrów kwadratowych (DC2) w Prologis Park Hegyeshalom dla Fiege, jednego z czołowych dostawców usług logistycznych w Europie. Czytaj więcej »

  • Choć w supermarketach praktycznie przez cały rok można kupić każdy owoc czy warzywo – zarówno te, pochodzące z rodzimych upraw, jak i z zagranicy, to trzeba pamiętać o tym, że dany produkt tylko o określonej porze roku jest najlepszej jakości. Najwięcej witamin i składników odżywczych mają owoce i warzywa sezonowe. Zimą z kolei warto korzystać z kiszonek, przetworów i... Czytaj więcej »

  • Marki z portfolio Diageo Reserve podbiły raport World’s 50 Best Bars 2016. W swoich kategoriach Bulleit, Tanqueray, Don Julio i Ketel One zostały uznane zarówno jako najlepiej sprzedające się (#1 best selling), jak i najmodniejsze (#1 most trending) marki alkoholowe na świecie. Johnnie Walker wytypowano jako #1 best selling i #2 top trending whisky, a Zacapa został najmodniejszym rumem... Czytaj więcej »

  • Ruszyła nowa odsłona projektu Testujemy, dzięki której klienci mogą mieć jeszcze większy wpływ na kształt oferty w sklepach sieci Biedronka. Obok zmienionego wyglądu, serwis www.testujemy.biedronka.pl zyskał dodatkowe funkcjonalności, pozwalające użytkownikom nie tylko wybierać produkty, ale również rywalizować z innymi testerami i zdobywać atrakcyjne nagrody, a także... Czytaj więcej »

  • Tegoroczny karnawał jest wyjątkowo krótki, bo trwa tylko do 9 lutego. Tym bardziej warto więc wykorzystać ten specjalny czas i zorganizować małe przyjęcie dla najbliższych i znajomych. Nie trzeba być mistrzem patelni, by pozytywnie zaskoczyć gości wyjątkowym daniem. Rodzimi producenci żywności po raz kolejny udowadniają, że z polskich artykułów spożywczych można... Czytaj więcej »

  • Lody Bonano: już ponad 20 nowych lodziarni

    Czwartek, 14 stycznia 2016

    Chociaż za oknem zima, w siedzibie sieci Lody Bonano prace idą pełną parą. Wszystko za sprawą przygotowań do kolejnego lodowego sezonu. Właśnie w tym okresie firma prowadzi bowiem rozmowy i nawiązuje współpracę z nowymi franczyzobiorcami. Dotychczas zawarto już ponad 20 umów na kolejne lokale, na tym się jednak prawdopodobnie nie skończy. Czytaj więcej »

  • MarcPol podjął decyzję o zamknięciu dwóch niedochodowych sklepów. W zamian zamierza otwierać nowe placówki w bardziej atrakcyjnych lokalizacjach. W najbliższych miesiącach przygotowywane jest otwarcie ośmiu nowych sklepów. Czytaj więcej »

  • Inspirujące przepisy, praktyczne triki, kulinarne porady ekspertów i gwiazda ekranu – rusza trzecia edycja Akademii Smaku a zarazem pierwsza zrealizowana z tak dużym rozmachem. Nad merytoryką projektu kulinarnego realizowanego przez markę Bosch w Polsce czuwać będą gospodarze: ceniony szef kuchni Tomasz Jakubiak oraz dwaj popularni blogerzy kulinarni: Tomasz Lach (Zajadam.pl) i Piotr... Czytaj więcej »

  • Tymbark, lider na rynku soków, nektarów i napojów w Polsce, wybudował nowoczesną farmę fotowoltaniczną. Celem inwestycji jest wykorzystanie odnawialnego źródła energii i tym samym kontynuacja działań proekologicznych w spółce. Zakład w Tymbarku posiada już własną, nowoczesną oczyszczalnię ścieków, jak również zakładową kotłownię gazową. Do pozyskiwania energii... Czytaj więcej »

więcej artykułów


Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51

Strict Standards: Non-static method DB::isError() should not be called statically in /__handel2/config/db.php on line 51